Nils Ericsonsgymnasiet

Kunskapsförbundet har en central roll för elevernas framtidslust - vi guidar dem till att nå sina mål och bli redo för morgondagen, som medmänniskor, medarbetare och medborgare. Tillsammans skapar vi möjligheter och utrymme att utvecklas i våra professionella roller med strävan om att alltid leverera hög kvalité. Vi värdesätter engagemang, ansvar och kreativitet, och vi tror att du gör detsamma. Kom och bli en del av oss!

Denna tjänst är inom Introduktionsprogrammet som finns på Magnus Åbergsgymnasiet och Nils Ericsonsgymnasiet. Introduktionsprogrammet är ett gymnasieprogram för elever som inte är behöriga för nationellt program. Utbildningen ska ge elever möjlighet att komma in på nationellt program eller leda till arbete.  
 
Arbetsuppgifter
Som elevassistent kan du vara ett stöd åt enskild elev men även för klassen som helhet. Arbetsuppgifterna varierar utifrån elevernas behov och handlar om att stödja eleven/eleverna i deras kunskapsutveckling, men också i deras sociala utveckling.

Du samarbetar med lärare och övrig pedagogisk personal och tillsammans skapar ni de bästa förutsättningar för eleverna. Att vara en god förebild för ungdomar och stötta eleverna när de har raster, kommer också att vara en del av dina arbetsuppgifter. Det kan innebära att finnas tillgänglig på platser där eleverna uppehåller sig mellan lektionerna, t ex korridorer, elevcafé och vid våra entréer. Du arbetar aktivt tillsammans med övrig personal för att skapa goda och förtroendeingivande relationer till eleverna. 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har vana av att arbeta med ungdomar, gärna i mångkulturella sammanhang. Du ska vara lyhörd och ha god förmåga att känna in elevens behov. Vidare ska du vara trygg i dig själv, ha ett positivt förhållningssätt och framförallt trivas bra med målgruppen ungdomar och kan inspirera dem till framtidslust. Vi kommer lägga väldigt stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Meriterande

  • Erfarenhet från ungdomsverksamhet
  • Jobbat som elevassistent

Övrigt

  • Visstidsanställning på 80% under VT18 med eventuell möjlighet till förlängning.
Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningen avslutas 2018-06-14
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/17
Kontakt
  • Ola Lindhé, bitr rektor, 0520-52 41 93
Publicerat 2018-02-21
Sista ansökningsdag 2018-03-09

返回职位空缺页面