Enheten för IT & digitalisering

Kunskapsförbundet har en central roll för elevernas framtidslust - vi guidar dem till att nå sina mål och bli redo för morgondagen, som medmänniskor, medarbetare och medborgare. Tillsammans skapar vi möjligheter och utrymme att utvecklas i våra professionella roller med strävan om att alltid leverera hög kvalité. Vi värdesätter engagemang, ansvar och kreativitet, och vi tror att du gör detsamma. Kom och bli en del av oss!

Arbetsbeskrivning Vi söker en IT handledare och samordnare med viss erfarenhet av projekt. Arbetsuppgifter består bland annat av närsupport samt beställarstöd för elever och personal. Det kan t.ex. gälla IT hårdvara, presentationsteknik och viss programvara. Uppgifter består även av att samordna området och att driva uppdrag på uppdrag av chef.

Vi köper IS/IT tjänster från ett flertal olika leverantörer samt nyttjar IT infrastruktur som Trollhättan stad driftar. Här blir din roll att vara en brygga mellan vår egen verksamhet och våra olika leverantörer inklusive Trollhättans IT avdelning. Du kommer även att samordna arbetet mellan verksamhet och vår interna IT organisation.

I punktform är dina ansvarsområden

 • Att ge närsupport på plats och hjälpa till med och lösa IT relaterade problem för elever och personal
 • Att samordna och utveckla närsupporten
 • Att hålla ihop och driva uppdrag
 • Att ta fram rutiner och dokumentera och följa gällande processer
 • Att vara en brygga mellan verksamhet och IT i bl.a. kravställning

Din profil
Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning inom IT/teknik eller högre utbildning inom IT området samt några års erfarenhet av att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter?

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att stödja, supportera och samordna med en hög grad av noggrannhet och struktur i ditt arbetssätt. Du ska ha en god dokumentationsförmåga och behöver likaså en god pedagogisk förmåga för att kunna förklara IT problematik på kärnverksamhetens språk.

Som person är du målinriktad, initiativrik och trivs att arbeta i såväl grupp som självständigt. Du skall också arbeta aktivt för en god sammanhållning på enheten

Grundläggande krav för tjänsten

 • Du har som lägst gymnasial utbildning inom IT/teknik.
 • Några års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter.
 • B-körkort är ett krav på grund av geografiskt utspridd verksamhet.
 • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande

 • Eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet vi bedömer likvärdig.

Övrigt

 • Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3
Publicerat 2018-02-16
Sista ansökningsdag 2018-03-18

返回职位空缺页面